Lediga Tjänster

Aktuellt tjänst:

I nuläget söker vi inga nya medarbetare

Bra Liv riktar sig till unga och vuxna personer med fysiska och/eller psykiska funktionshinder (bl.a. annat neuropsykiatriska funktionshinder, depressioner, missbruksproblematik, ångestsyndrom mm.).

Vi arbetar med ett stort engagemang kring våra kunder vilket innebär att du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du jobbar med och hjälper dem att uppnå bra och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som exempelvis att öppna post, betala räkningar, handla och laga mat.

Du hjälper också till i kontakter med myndigheter, läkare och hyresvärd. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans skall utveckla strategier för att uppnå kort- och långsiktiga mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.

Du har även rollen som kontaktperson, vilket bl.a innebär att du skall fungera som huvudperson i kundens nätverk och vara ett stöd när det gäller samverkan med exv. sjukvård, handläggare, psykiatri eller anhöriga.

Då dokumentation skall föras kring varje uppdrag, ser vi att du har grundläggande datorkunskaper samt kan hantera appar och sk. smart phones.

Vi söker i första hand personer med utbildning inom området eller med dokumenterad erfarenhet. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är inget krav men dock önskvärt.

Vi tar ej emot ansökningar per telefon.

E-mail: arbeta@bralivsverige.se